Om DIS

– Når tiden er vigtig

 

Dansk Industri og Skadeservice hjælper dig, når uheldet er ude, og du har brug for, at dine værdier bliver bedst muligt beskyttet.

Historien om rejsen i Dansk Industri & Skadeservice

D. 1. September 2005 blev Dansk Industri & Skadeservice Vest stiftet af ejer Torben Lind.

Torben skabte i 2009 sammen med kollegerne Jannick Smith, Michael Nielsen og Rene Falk Dansk Industri & Skadeservice, og under denne, fik de hver ansvaret for sit eget underselsskab i henholdsvis Vestjylland, Vejle, Midtfyn og Slagelse.

Hele selskabet har i sin helhed samlet ca. 130 ansatte fordelt i hele 11 afdelinger, og de disponerer blandt andet over mindst 1000 affugtere.

Dansk Industri & Skadeservice

– Når tiden er vigtig

Vores mission

Vores primære mission er at skabe værdi for kunderne (forsikringsselskaber, forsikringstagere og andre virksomheder) ved at minimere skadens omfang og ikke mindst forebygge nye skader og genoprette efter skete skader.

Vores værdier

Vi er professionelle fagfolk fra den gamle skole med gammeldags dyder – men vi har det nyeste udstyr, og vi arbejder effektivt.

Ingen opgave er for stor eller for omfattende.

Vores værdier er delt i 5 grundsten, som er med til at opretholde vores høje niveau.

 

Fleksibilitet

Vi vægter fleksibilitet højt, og kunderne kan forvente, at vi altid har tid til dem. Det er vigtigt, at der altid er plads i kalenderen til at rykke ud til en omfattende opgave 24/7.

Kvalitet

Vi opretholder et højt kvalitetsniveau, som er baseret på viden og erfaring, men ikke mindst på dokumentation af alle sager, så vi altid har styr på vores del af aftalen. 

Tillid

Vi holder hvad vi lover, og for os, er en aftale en aftale. Det er vigtigt at vores kunder ved, hvor de har os henne og at der findes en åben og ærlig kommunikation hele vejen rundt.

Professionalitet

Vi arbejder hver dag professionelt både i forhold til de daglige opgaver, som skal udføres og vores kundeservice, men ikke mindst i forhold til vores medarbejderes kompetencer.

Socialt ansvar

Vi påtager os et socialt ansvar i forhold til ansættelse. Vi behandler vores kunder og kolleger med de bedste vilkår og vi har f.eks. også personer i flexjob.

Anmeld din skade her