Sommeren er skudt i gang og vi er nu halvvejs i 2021, der indtil videre har været et noget specielt år. Vi er hos DIS sluppet igennem 16 måneder uden corona smitte og det kan vi takke vores dygtige medarbejdere for! De har gjort en kæmpe forskel i kampen mod COVID-19, hvor de har passet godt på sig selv og andre.

Hverdagen er efterhånden ved at vende tilbage til det normale, men vi forstætter med at være påpasselige og alle medarbejdere bliver fortsat testet én gang ugentligt. Vi bærer stadig mundbind, hvis kunderne ønsker dette. Arbejdsmæssigt har vi ikke haft de store opgaver i forbindelse med COVID-19, men vi har de sidste par måneder hjulpet hos testcenteret på Holtbjerg i Herning. En ny og spændende arbejdsopgave, hvor vi har stået for håndtering af adgangskontrol og rengøring

Renovering
Efter renovering
Efter renovering

Omfattende renovering

Vores bygninger har gennemgået en omfattende renovering, hvor taget er blevet skiftet, der er sat nye lofter op, der er bliver malet og ikke mindst lavet nye kontorer. Det hele står nu kniv skarpt og vi er rigtig glade for resultatet!

Sommeren 2021

Sommerferien nærmer sig og vores ansatte begynder fra uge 27 at afholde en velfortjent ferie! Vi holder selvfølgelig åben hen over hele sommeren, hvor 60% af vores medarbejdere vil være på arbejde og der suppleres med sommerassistance. Sommeren vil for os primært bestå af en del industrirengøring og så vil vi glæde os til at byde alle medarbejdere velkommen tilbage efter en skøn og velfortjent ferie.

Hvem er DIS?

Vi er 54 ansatte hos Dansk Industri & Skadeservice Vest fordelt på 3 afdelinger i Esbjerg, Nørresundby og Hodsager. Derudover har vi en tømrerafdeling med 8 ansatte, som står for ca. 15% af vores omsætning – den resterende omsætning fordeler sig således; 60% på skadeservice og 25% på industrirengøring. Vi håndterer over 3.000 sager årligt, hvor vi b.la. rykker ud med vores i alt 34 biler, 2 ventilationstrailere, 3 trykkertrailere, 300 affugtere og meget andet specialudstyr! Vi hjælper 24/7 365 dage om året.

I ønskes alle en rigtig god sommer og husk at vi står klar til at hjælpe hele sommeren, hvis uheldet skulle være ude.

Venlig hilsen TEAM Dansk Industri & Skadeservice