Indbo og løsøre

Dansk Industri & Skadeservice tilbyder professionelt hjælp hvis uheldet er ude. Vi står klar til at hjælpe dig med at håndtere dine værdigenstande lige fra rengøring, tørring til opmagasinering. Du skal ikke røre en finger, vores fagfolk tager sig af hele processen og vi står klar 24/7.


Behandling af løsøre


Hvis uheldet er ude og du står midt i en ulykke, eksempelvis en vandskade, skimmelsvamp, brandskade eller andet, kan du komme ud for at dine ejendele bliver beskadiget. Her står vi klar hele døgnet rundt til, at rykke ud så snart skaden er sket. Her påtager vi os det fulde ansvar for at sikre at der ikke sker skade på dine ejendele.


Vi udfører alt fra a-z


Vi sørger for det hele uanset omfanget af opgaven og hvilken ulykke der er sket. Vi styre processen lige fra fra fotoregistrering ejendele til effektfortegnelse. Vi tager os af nedpakning og afdækning af dine ting, rengøring, møbel- og tæpperens, lugtsanering og opbevaring. Derudover klare vi også renovering og reparation af dine skadede møbler samt rens af elektronik. Vi renovere også malerier og billeder, så du får alt tilbage, der er muligt at redde efter eksempelvis brand- eller vandskade.


Vi står klar


Vi får styr på dine ejendele på ingen tid. Vi står altid klar til at rykke hurtigt ud til dig når skaden er sket. Her har vi altid det nyeste udstyr med og effektive fagfolk. Med kvalificerede folk minimere vi nemlig skadens omfang og ikke mindst forebygger nye skader og genopretter efter skete skader. Dine ejendele bliver taget hånd om med stor forsigtighed.Løsøre kan være:

 

  • Indbo 
  • Maskiner
  • Køretøjer
  • Hårde hvidevarer
  • Møbler
  • Værktøj

Fortrolighed og rådgivning


Uanset hvilken ulykke du står i og hvilken skade der er tale om, står vi klar. Det kan være en jungle at finde rund i selv, men alle de familier og virksomheder vi hjælper i forbindelse med brandskader, vandskader eller indbrud, får en fast kontaktperson der kan kontaktes hele vejen igennem forløbet. Denne kontaktperson sørger for at tage kontakt til jer løbende, så I ved, hvad status er på de forskellige reparationer og renoveringsopgaver. Vi står også klar med et top professionelt tema, der tager sig af alt i samarbejde med jeres forsikring.

Vores personale står klar 24/7 til hjælpe dig, hvis uheldet er sket.

Hvad kan vi hjælpe med?

– Når tiden er vigtig


Skade@dis.as

9712 0118


© copyright © 2022 | JVR Consult