Skimmelsvamp

SKIMMELSVAMP

 

Har de en formodning om en bygning er forurenet med skimmelsvampe er DIS Vest altid behjælpelig med en løsning på problemet.

 

Det er vigtigt at få fastslået hvilken slags sporer der er tale om, samt omkring spredning af disse, da det er af stor vigtighed at få skabt et korrekt billede af omfanget, hvor vi udarbejder en handlingsplan over rengøringsforløb.

 

Vi anvender primært en kemisk sanerings model, hvor der efter 12 timer ikke kan måles nogen form for afgasning fra produktet. Med denne form for rengøring har vi opnået meget fine resultater og hvor vi til stadighed følger udviklingen på markedet, så vi hele tiden kan yde vores kunder en god service med de sidste nye metoder og de mest miljørigtige produkter til en fornuftig pris.

 

Efter endt skimmelsvamp sanering foretages der en række tape og vækst prøver, så man ikke risikerer at få lukket sporer inde og dermed skabe et endnu større problem på et senere tidspunkt.

 

Alt vores arbejde udføres i tæt samarbejde med Dansk Bygningsanalyse der til slut udfærdiger en rapport der beviser at alle sporer er fjernet, både som sikkerhed for vores kunder samt kvalitets kontrol af vores eget arbejde.

SKADER & DØGNVAGT

 

Kontakt os døgnet rundt, så garanterer vi, at der inden 60 minutter er en af vores vagtbiler fremme på skadestedet.

 

Skulle vejrliget forhindre os i yde denne service, vil vi telefonisk vejlede jer til vi når frem.

Dansk Industri & Skadeservice Vest ApS

 

Nørresundby . Voerbjergvej 40 . 9400 Nørresundby

Hodsager . Yllebjergvej, Hodsager . 7490 Aulum

Esbjerg . Mådevej 53 . 6700 Esbjerg

 

Tlf. 9712 0118 . skade(a)dis.as